Termeni si conditiiMyCenter24
mycenter24 logo

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site implica accceptarea Termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam sa le cititi cu atentie. www.cullmann.ro isi asuma dreptul modificarii Termenilor si conditiilor fara o notificare prealabila.

Definitii

Site-ul www.cullmann.ro este administrat de Matei Luminita I.I. denumita in continuare Vanzator. Persoana fizica sau juridica care achizitioneaza produse prin intermediul acestui site este denumita in continuare Cumparator.


Drepturi de autor

Continutul site-lui www.cullmann.ro este proprietatea Vanzatorului aparat de legile in vigoare pentru protectia dreptului de autor.

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii Nr. 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice www.cullmann.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastrã ori o alta persoanã. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul site-ului beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul site-ului are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email: info(arond)mycenter-srl.com.

www.cullmann.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Prin deschiderea unui Cont client prin completarea formularului de inregistrare sau prin trimiterea unei comenzi (cu sau fara Cont client), Cumparatorul isi da acordul - in mod expres si neechivoc- ca datele sale cu caracter personal sa fie utilizate de catre administratorii www.cullmann.ro in urmatoarele scopuri:
-contactarea lui
-prelucrarea comenzilor
-participarea la promotii, concursuri
-trimiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing
-trimiterea de mesaje de tip administrativ (modificari cont client, evolutia si stadiul comenzilor, evaluare produse, etc.)
 
Plata si livrare
Plata produselor
- plata numerar la ridicarea produselor
- plata ramburs la primire (taxa ramburs 6 RON)
- transfer bancar sau depunere numerar in contul firmei (comanda este trimisa in momentul intrarii banilor in contul firmei)
 
Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face prin Posta Romana (5 lei) sau prin firmele de curierat rapid: XCurier (9.50 lei), FanCurier (12.50 lei) sau UrgentCargus (12.50 lei). La acestea se mai adauga taxa de ramburs (6 lei) in cazul in care se doreste plata in sistem ramburs (la primire).Termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare (Posta Romana) respectiv 1-2 zile lucratoare (curierat rapid).
 
Garantie
Toate produsele comercializate de www.cullmann.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Fiecare produs care beneficiaza de garantie va fi insotit de un certificat de garantie. In cazul in care nu are atasat un certificat de garantie garantia se acorda pe baza facturii emise. Perioada de garantie incepe cu data primirii produsului si este de 12 luni.
 

Returnare produse

Cumparatorul unui produs/unor produse de pe site-ul www.cullmann.ro poate renunta la produsul/produsele cumparate, returnandu-le in ambalajul original in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Pentru produsele returnate uzate, deteriorate, fara ambalaj, etc. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a percepe o taxa pentru readucerea lor in starea initiala.

Despre
Contact